Khamis, 5 Januari 2017

Cafe Ustaz Abdullah Khairi, Shah Alam


antara menu yang menjadi pilihan kami bertiga

Memang perasan lama dah kawasan Cafe ni terletak, Tetiba semalam tergerak hati nak singgah lihat apa yang menarik di sini. Memula tadi tertanya gak. Kenapa UAK? Bila dah sampai sini rupanya maksud UAK adalah Ustaz Abdullah Khairi, dan cafe ini adalah milik beliau sepenuhnya. Makanan memang sedap,portion pun banyak dan pasti harga mampu milik. Start buka jam 11AM-11PM setiap hari. Lokasi memang santai habis. Kalau dari Shah Alam,cafe ni terletak sebelum Tol Batu Tiga federal highway. Kawasan banyak cabin tepi highway tu, depan bangunan RICOH tu. Jalan nak masuk sini kena lalu Glenmarie.

waktu malam.

Kalau dari federal highway sebelum tol batu tiga (arah shah alam) mesti akan perasan bangunan RICOH tepi kiri, Land mark paling senang untuk sampai sini.

Grill Chicken vs Fish & Chip - Nak cakap sos black paper dia memang sedap keras!!
Suasana bahagian cafe ber air-cond 


sedap wehhh

selesa habis 
waktu petang- memang kau dapat tengok view federal penuh dengan kereta, sambil tengok awan maghrib
kena try lah sendiri baru leh cakap banyak kan.





Alamat44, Jalan Penyair U1/44, Hicom-glenmarie Industrial Park, 40150 Shah Alam, Selangor, Malaysia



                                                   Jumaat11:00PG–11:00PTG
                                               Sabtu11:00PG–11:00PTG
                                              Ahad11:00PG–11:00PTG
                                             Isnin11:00PG–11:00PTG
                                             Selasa11:00PG–11:00PTG
                                           Rabu11:00PG–11:00PTG
                                            Khamis11:00PG–11:00PTG


SELAMAT MENCUBA! 

1 ulasan:

RPSA - Ismail b. Ahmad RPSA berkata...

laluan masuk susah.dah nampak tempat tapi laluan masuk dah terlepas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...