Isnin, 9 Januari 2017

KUEH, Seksyen 13, Shah Alam


Macam jenis kuih tradisional ada.

Banyak kali dah pergi Cafe Kueh ni, terjatuh cinta dengan kuih yang sedap belaka, Harga setakat ni mampu bayar, sebab tengok ramai gila orang datang sehingga beratur panjang lah nak beli.  Ahad lepas berkesempatan lah lepak , sambil borak sambil makan memang laju lah habis, Meja pun masa tu penuh terpaksa lah tunggu dekat luar sekejap untuk dapatkan seat. Sedap punya pasal, memang rela lah kan bersabar tunggu seat. Tengok hari jugak rasanya, maybe sebab weekend tu yang full house sangat, tapi hari tu datang weekend pun tetap penuh tapi takde lah padat macam weekend.


Memula order yang ni, rasa macam tak cukup je

tambah lagi order, sanggup tu tak makan sebab nak ambik gambar.

yang ni cukup padu rasa sedapnya, menu wajib order setiap kali datang.
geng lepak hari tu. memang kiteorg balun sungguh2 makan.
lapar punya pasal, tak sempat dah nak control ayu..

Selain tu ada lagi satu menu yang sedap, pisang goreng cheese. Gerai pisang goreng ni terletak di sebelah luar hadapan pintu masuk cafe Kueh ni, Hari tu pun kena beratur jugak lah nak dapatkan pisang cheese ni, tapi berbaloi sungguh atas kesabaran menunggu. Sumpah tak tipu, memang sedap sungguh lah sampai hari ni rasa lagi macam kena pergi beli lagi.

gerai dekat belah luar cafe, hadapan pintu masuk,
rasa menyesal sebab order satu je, ni chocolate cheese, makan panas-panas wehh sedap. 

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...