Jumaat, 11 Januari 2013

Aunty Aini's Garden Cafe..


Pintu Utama sedia menanti kedatangan anda..

 "Oh Santai"- terdetik kata terbit dalam hati tatkala kaki laju melangkah masuk cafe ini
Diliputi rimbunan pelbagai pokok berkeliaran disekitar menggamit kedamaian yang dicari
Jauh lari dari hiruk pikuk kotaraya begitu membangkitkan nafsu untuk rasai kemewahan sajian yang dijanjikan. Untuk rasai sendiri kenikmatan makanan dan suasana sebegini boleh berkunjung:

Aunty Aini's Garden Cafe
Batu 16, Jalan Sepang
Kampung Chelet
71800 Nilai
06-7991276

Waktu Perniagaan:
Isnin/Monday- Khamis/Thursday : 11:30am- 3.00pm, 5.30pm- 11.30pm
Jumaat/Friday- Sabtu/Saturday : 11:30am-3.00pm, 5.30pm-12.30pm
                                Tutup pada hari Ahad/ Close on Sunday                                           



Suasana sekitar cafe :

 Meja pilihan kami jauh dari lingkaran utama cafe kerana mahukan privacy sendiri




Ruang untuk bersila-seolah makan dirumah sendiri cuma sekeliling terbuka


Kaunter bayaran


Ruang legar utama cafe, selalunya menjadi keutamaan pelanggan untuk bersantap

Seusai kenyang seharusnya disulami dengan pencuci mulut



Antara menu yang terhidang untuk dirasai :

Ikan Merah Masak Lemak 

Daging Salai Masak Lemak Cili Padi



Ayam Kampung



Sekian Terima Kasih.....

2 ulasan:

Bahrain Ramlan berkata...

Semalam baru pergi tempat nie.. haha..first time pergi..terbeliak mata tengok persekitaran ngan harganya.haha..alang2x dah sampai...order je lah.., makan chicken chop..memang sedap..sesuai kalo wat dinner kelas nie..

ztkamz berkata...

boleh guide saya tak jalan nak ke sana dari usim.. dah tengok map tapi still confusing la jalan die.. dari pekan nilai or dari desa cempaka yg mudah?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...