Rabu, 1 Ogos 2012

Deejavu Di Broga-Squad belas-Belas



Sekian kalinya telah kami merancang, akan tetapi ketika itu jugalah pelbagai musibah yang datang menerpa.Menghambat kami untuk bertindak menukar tarikh program. Alhamdulilah sekelumit perasaan megah kuasai diri tatkala berjaya menjejakkan kaki diatas bukit Broga. 
Kepenatan mendaki besilih ganti dengan senyuman lebar tak lekang  di bibir!Kepuasaan takluki jiwa raga terbayar segala keletihan.


Squad Belas-Belas

Nikmati segala gambar yang dipaparkan kerana celoteh panjang pun tidak
mampu untuk terbitkan rasa teruja yang begitu taksub.
Tiada kata-kata mampu coretkan keseronokan. 
Walaupun Broga tidak lagi semegah dahulu tetapi tinggalkan jejak untuk
mengetahui sendiri akan keistimewaan sudah memberi satu kejayaan. 


Diwaktu awal pagi ketika memulakan gerakan mendaki!(mood excited)

Masih lagi teruskan kegigihan mendaki walaupun siang menghampiri!

Berehat seketika hilangkan ampuh beban lenguh di kaki

Sedut Album Syuk


Lagi Adaptasi Album Syuk

Evolusi Broga

Mentari Terbit 

K.A.M.I

Bebas 

Ku layan segala angan ku, ku lepaskan segala khayalanku

Bumi Broga..

Berpijak di bumi yang satu, memandang tinggi di langit biru

Ini adalah realiti keyakinan insan yang penuh visi

Bukan Ilusi Tapi Adalah Realiti

Kepenatan

Buai-Buai Laju

Terbang Tinggi 

Marilah Pulang

Pulanglah

Bantuan

Sumbangan

Hati-Hati Jalan Berliku.

Penghujung Pendakian-Kami Berjaya

Mereka Juga Berjaya Langsaikan Misi

Sekian dari kami Squad Belas-Belas. Moga diberi kesempatan lagi untuk lunaskan pelbagai aktiviti!
Terima Kasih semua atas perancangan dan kerjasama indah ini....

8 ulasan:

run aziluz berkata...

bestnya. tak pernah lagi sampai broga. haha

by the way, saya datang sini nak promot zine sayapatah #2 saya yg haritu tu da event (projek sayapatah 2). baru print. dah boleh kalau nak trade / beli. boleh promokan? haha thanks. info ada kat blog (aziluzdanhidupnya(dot)blogspot(dot)com. thanks. hoho.
sorry saya mengada. jangan lempang saya.

nadia farhana berkata...

bestnya...suka tengok gambar sangat cantik ^^

aNiss :):) berkata...

tak pernah pun g broga :( tapi seriously gamabar2 sgt cantik! :DD

MawardiYunus berkata...

mmg best p sini.. gua pn pnah pgi dulu
http://mawardiyunus.blogspot.com/2012/04/istilah-minda-broga-hill.html

huahua berkata...

http://peaceder.blogspot.com/2012/08/peaceder-11-amalan-terbaik-sepanjang.html.. ok beb..nice ur blog.. follow me back

Farah Shuhada berkata...

hamboiii bestnyaaa ;D btw thanks 4 d comment on my blog :) singgah selalu yee :D

nadira shahid berkata...

nice pictures! dah lama tak daki bukit bakau nih (:

zuhaida zulkifli berkata...

wahhhh !! jelly nya ngan uollss.. nak jugaaakk !! :p

btw thanks a lot sbb sudi folo kite.. kite da folo awk ponnn teeehhheee :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...