Sabtu, 21 Januari 2012

Outdoor Promo..


Sesiapa yang ada di sekitar Melaka atau di mana2 jua tetapi ingin melancong ke Melaka
dan ingin mengabadikan kenangan bersama pasangan anda..
anda di alukan untuk mencuba pakej yang ditawarkan  di bawah..
harga yang ditawarkan terlalu berpatutan dan hasilnya berbaloi2..
dijamin anda akan berpuas hati dan tidak akan menyesal dengan pelaburan yang dibuat
kerana jaminan anda berada dalam tangan seorang yang pakar!!
sekiranya berminat..baca info di bawah dan terus hubungi beliau yang dinyatakan dalam pakej itu
untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut..
rugi besar beb klu tidak mencuba..dan bukan selalu ditawarkan
dengan harga sedemikian dari seorang yang berpengalaman!!

Outdoor promo~ RM 199 per slot.. (7 slots left).. *shooting area bandaraya melaka... for any enquiries call 0182239425 @ email to syukablil@gmail.com @ fb:https://www.facebook.com/syuk.ablil....

*area kl pun boleh tapi shoot bulan march onwards =D

Antara sebahagian kerja tangan beliau :











 

11 ulasan:

qalisya berkata...

harus cuba..hehehe

Lang Abdullah berkata...

ok2..mesti dapatkan dan try :)

Tanpa Nama berkata...

awesome bro.. :)

Lang Abdullah berkata...

tq2..bkn aku yg shoot..aku tlg kwn2 je :)

Tanpa Nama berkata...

aik x kan tlg je :).. mesti ada habuan kan? hahah
gurau2 je lah bro...

Lang Abdullah berkata...

adeh!! situ plak..tlg2 kwn beb..x da lah nak habuan2 ni..bukan perlu nak buat apa2 pun..skdr letak dlm blog je kan...bkn suh aku jmpa org sgt pun .. :)

Tanpa Nama berkata...

hahahaha..x pe lah, kwn2 kena tlg kan..tol tu.. :)

eVa berkata...

wow!! cantek gamba2.. mmg pro.. suka dgn konsep santai.. tidak lebih kpd posing.. natural n candid

Lang Abdullah berkata...

jadi bolehlah try kan..hehehe :)

s.y.a.h.i.e.d.a berkata...

kalo senior nak boleh dapat muraj tak? 10 rgt je laaa... hehehe

Lang Abdullah berkata...

hahaha..try tnye dia..sy tlg promo je ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...